Nieuws

Echt Rotterdams: Hotel New York, watertaxi en Wereldmuseum

Rotterdam in optima forma in het arrangement van Hotel New York en restaurant Wereldmuseum. Inchecken in het hotel, vervoer per watertaxe naar de met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid en terug naar het hotel, waar je overnacht. Te reserveren voor 124 euro per persoon op basis van twee personen.

Hotel New York, het Wereldmuseum en de watertaxi, ze zijn allemaal op en top Rotterdams. En nu ondergebracht in één arrangement.

Sterrestaurant
Nadat je bent ingecheckt in het hotel, word je met de watertaxi naar de andere kant van de Maas gebracht voor een viergangendiner of -lunch bij het sterrestaurant van het Wereldmuseum (exclusief drank).

Ontbijtbuffet
Met de watertaxi keer je weer terug in het hotel, waar je verblijft op een patio-kamer en de volgende dag geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het arrangement bevat verder ook nog een toegangskaart tot de museumcollecties van het Wereldmuseum en één parkeerkaart (per arrangement) voor de auto.

Reserveren
De prijs van het Hotel New York-Wereldmuseum arrangement bedraagt 124 euro per persoon (op basis van twee personen). Uiteraard behoort een kamerupgrade tot de mogelijkheden.

Reserveren kan telefonisch bij Hotel New York: 010-439 05 55.

Vorig artikel

Gerechten van Richard van Oostenbrugge in pop-up bar Amsterdam

Volgend artikel

Jaarlijkse koffielijst: het beste adres per provincie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.