Nieuws

De Echoput gaat klassiek gerecht met tuktuk op locatie verzorgen

Champignons Dordogne is een van de oudste en meest verkochte gerechten van De Echoput. Vanwege de vraag om deze klassieker op locatie te verzorgen, beschikt De Echoput sinds kort over de Champignons Dordogne Tuktuk.

Het gerecht komt uit 1964 en de smaak is bijzonder, zo hebben wij van ChefsFriends.nl zelf mogen ervaren. De gefrituurde champignons worden geserveerd met een roomsaus die gemaakt is van een kruidenmelange met knoflook.

Een all time favourite, wordt het gerecht genoemd. Ruim een halve eeuw oud, maar nog zeker niet versleten gezien de belangstelling. Die belangstelling is zo groot dat sinds kort de champignons op locatie worden bereid.

Naast catering of feesten bij bedrijven of mensen thuis, zullen wij met de Champignons Dordogne ook vertegenwoordigd zijn op een aantal festivals in Apeldoorn en omstreken, zo laat De Echoput weten in haar nieuwsbrief.

Hotel de Echoput is een luxe 5-sterrenhotel op de Veluwe in Apeldoorn. Het is gelegen in de bossen van Paleis het Loo. De Echoput is een designhotel met toprestaurant en staat bekend om het wild op de kaart. Daarnaast beschikt het bedrijf over een kook- en wijnschool.

 

Vorig artikel

Strandlodge VIP-arrangement bij Feel Free Festival 2017

Volgend artikel

Nice to Meat: It’s BBQ Time!

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.