Nieuws

Dominio de Pingus-diner bij FG Restaurant in Rotterdam

FG Restaurant in Rotterdam is dinsdag 11 september de plek voor de liefhebber van grand cru-wijnen uit Ribera del Duoro. Tweesterrenchef François Geurds serveert deze avond gerechten bij zes bijzondere wijnen uit de exclusieve collectie. Het aantal beschikbare plekken is dan ook beperkt.

Peter Sisseck is ‘the Godfather van de rode wijn’, zo wordt de wijn-spijsavond bij FG Restaurant in Rotterdam aangekondigd.

Ribera del Duoro
‘Spanje’s nummer 1 wijnmaker van Deense origine is dinsdag 11 september in Nederland voor een wel heel bijzondere exclusieve tasting.’

Zijn grand cru-wijnen uit Ribera del Duero – Pingus en Flor de Pingus – zijn uiterst kostbaar en ieder jaar zijn amper flessen verkrijgbaar.

François Geurds
Dat je deze avond bij François Geurds zes verschillende wijnen te proeven krijgt, is dus heel bijzonder.

Het diner telt zeven gangen en wordt afgesloten met een dessertwijn uit de collectie van het Rotterdamse tweesterrenrestaurant.

Reserveren
‘Wie weet wat de inkoopprijzen zijn van Dominio de Pingus, die weet dat 550 euro niet te veel is betaald voor zo’n uitzonderlijk mooie avond’.

Reserveren kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar marketing@fgrestaurant.nl. Het aantal plaatsen is beperkt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Vorig artikel

Wijn-spijsavond met cava-huis bij Tapisco in Den Haag

Volgend artikel

Chefs Revolution: workshops, proeverijen en kookwedstrijden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.