Nieuws

Dit zijn de bubbelbaden in onze tophotels

De Nederlandse vijfsterrenhotels beschikken over uitgebreide spa- & wellnessfaciliteiten. Een heerlijk moment van ontspanning. Niet alleen tijdens een verblijf in het hotel, maar ook als dagje uit. Wij maakten een overzicht van de (bubbel)baden.

Nagomi Spa & Health – Hotel Okura Amsterdam
‘Nagomi’ is Japans voor ‘kom tot rust’ en dit is dan ook de essentie van Nagomi Spa & Health in Hotel Okura Amsterdam. Uiteraard zijn ook de andere faciliteiten beschikbaar die eraan bijdragen dat je volledig ontspant. Onder andere het ruime binnenzwembad, het Turks stoombad en de sauna’s.
www.okura.nl

Health & Fitness Club – InterContinental Amstel Amsterdam
De Health & Fitness Club van InterContinental Amstel Amsterdam is een oase van rust, waar je heerlijk kunt relaxen na een drukke dag in de stad. Verfris lichaam en geest in deze jacuzzi, of kies voor het binnenzwembad, de sauna, de horizontale douche, het Turks stoombad of (en) de bar met gezonde dranken en snacks. Een onvergetelijk moment aan de oever van de Amstel.
www.amsterdam.intercontinental.com

Kurhaus Spa & Beauty – Grand hotel Amâth Kurhaus The Hague-Scheveningen
Geen bubbelbad, maar een bad in Kurhaus Spa & Beauty van Grand hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Met uitzicht over strand en zee. Combineer dit met een bezoek aan de fitness of de salon (massage, manicure en pedicure) en geniet van de andere wellnessfaciliteiten.
www.amrathkurhaus.com

eforea spa – Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Ultiem ontspannen bij eforea spa, een vredige oase midden in de bruisende omgeving van luchthaven Schiphol. Ontsnap aan het dagelijkse leven, geniet van de wellnessfaciliteiten van Hilton Amsterdam Airport Schiphol en voel je als herboren.
www.3.hilton.com

Vorig artikel

Health & Fitness Club Arrangement Amstel-hotel Amsterdam

Volgend artikel

Met cocktails de wereld rond bij Tunes Bar in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.