Nieuws

Directeur Wiebe de Vries over uitbreiding hotel De Wereld

Hotel De Wereld in Wageningen speelt een belangrijke rol in de Nederlandse historie. Op 5 mei eindigen daar de onderhandelingen, die het einde van de Tweede Wereldoorlog betekenen. De huidige eigenaren hebben mooie plannen. Directeur Wiebe de Vries licht deze toe voor de camera van ChefsFriends.

In 2019 en 2020 herdenken we in Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden. Een mooi moment dus van de familie De Vries om de plannen van hotel De Wereld in Wageningen aan te kondigen.

Wageningen
Na een faillissement in 2017 komt het beroemde hotel in handen van de Lammert en Sjoukje de Vries, eveneens eigenaren van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Zoon Wiebe komt over uit Zweden om in Wageningen de leiding te gaan nemen.

Kamers
Om de (duurzame) toekomst van het hotel te kunnen garanderen, willen ze het aantal kamers verdubbelen.

Dat betekent helaas niet alleen maar goed nieuws. Restaurant O Mundo gaat de deuren sluiten. De vorig jaar geopende brasserie Le Monde krijgt echter een upgrade.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd restaurant De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Jij kunt een exemplaar winnen van Nederland Kookboek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.