Nieuws

Dinnershow Kurhaus: 40 artiesten, 400 kostuums en 4 gangen

Grand hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen presenteert Dinnershow Grandeur. Op eerste kerstdag – en op vier data in het nieuwe jaar – kun je in de Kurzaal genieten van meer dan veertig artiesten, een feestelijk diner van vier gangen en een after party.

Dansers, muzikanten en solisten vormen de cast van een zeer gevarieerde show, waarin vedetten uit het verleden die ooit optraden in het Kurhaus voorbijkomen. Op het programma werk van onder andere Édith Piaf, Ramses Shaffy, Liesbeth List en The Rolling Stones.

In het tweede deel van de show worden songs uit de reportoires van Beyoncé, Jennifer Lopez, Michael Jackson, Tina Turner en Aretha Franklin vertolkt.

Viergangendiner
Een avond entertainment met ruim vierhonderd oogverblindende kostuums en topentertainment. Als gast krijg je een viergangendiner geserveerd en heb je toegang tot de after party. De dresscode is feestelijk en party chique.

Dinnershow Grandeur staat gepland voor 25 december, 22 januari, 12 februari, 19 maart, 2 april en 16 april. Zoals het er naar uitziet, vindt de voorstelling op eerste kerstdag in de middag plaats. Dit vanwege de actuele coronaregels.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe general manager voor hotel Nassau Breda

Volgend artikel

Geniet tijdens kerst van de kazen van Bourgondisch Lifestyle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.