Nieuws

Dineren en overnachten met arrangement Kaatje bij de Sluis

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen, dan is het arrangement van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl een idee. Geniet in januari, februari of maart van een zesgangenmenu in het sterrestaurant, overnachting en ontbijt voor een vanaf-prijs van 99 euro.

Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis is gelegen in het historische stadje Blokzijl, aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis.

Arrangement
Je kunt er het nieuwe jaar goed beginnen. In januari, februari en maart geldt een speciaal arrangement, dat je kunt boeken tot en met 6 november.

Michelin
Een zesgangenmenu in het met één Michelinster bekroonde restaurant, een overnachting en een ontbijt voor een vanaf-prijs van 99 euro.

Gezelligheid en sfeer
‘Kaatje met ruim veertig jaar aan culinaire ervaring is een plek waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen’, aldus de eigenaren.

Reserveren
Volg voor meer informatie en reserveringen deze link. Kaatje bij de Sluis is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

December Special bij hotel Carlton President Utrecht-Maarssen

Volgend artikel

Samenwerking KLM en Thérèse en Jonnie Boer van De Librije

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.