Nieuws

Dineren en lunchen met champagne bij Da Vinci in Maasbracht

Ben jij liefhebber van champagne bij je eten, dan moet je reserveren voor één van de ‘grand vintage’ lunches en/of diners van restaurant Da Vinci in Maasbracht. In juni (18, 21 en 22) en juli (2, 5 en 6) serveert tweesterrenchef Margo Reuten vijf gangen, allemaal begeleid door champagne.

Het Limburgse tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht serveert in juni en juli zes keer een zogeheten ‘grand vintage’ lunch en diner met champagne van Moët & Chandon in de hoofdrol.

Moët & Chandon
Aanleiding is de Moët Party Day op zaterdag 17 juni. Over de hele wereld vinden die dag evenementen plaats die van doen hebben met de champagne van het gerenommeerde merk.

Bij Da Vinci staat Moët & Chandon in de schijnwerpers op zaterdag 18, woensdag 21 en donderdag 22 juni en op zondag 2, woensdag 5 en donderdag 6 juli.

Margo Reuten
Die dagen serveren Margo Reuten en haar team vijf heerlijke gerechten. Iedere gang wordt begeleid door een grand vintage-champagne van Moët & Chandon.

All-in
Een plek aan tafel kost 179 euro. Dit bedrag is all-in, dus inclusief de champagnes, amuses, water en thee of koffie met friandises.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via telefoonnummer (0475) 46 59 79 of door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl.

Geef in beide gevallen aan dat het gaat om het Moët Party Day-menu. Restaurant Da Vinci is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Restaurant DenC in Amsterdam bij Euro-Toques

Volgend artikel

Nieuwe editie Bilderberg Proef de Sterren bij Parkhotel Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.