Nieuws

Dineren met je eigen wijn bij sterrestaurant Wolfslaar Breda

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Wolfslaar in Breda houdt ook in 2017 de zogeheten ‘Bring your own’-avonden. Als gast neem jij je favoriete wijn mee en het keukenteam onder leiding van Maarten Camps zorgt bijpassende gerechten. Voor dit jaar zijn vier donderdagen gereserveerd.

‘Sinds jaar en dag een groot succes’, aldus Wolfslaar Restaurant in Breda. ‘Jij neemt je favoriete wijnen mee en wij maken er vervolgens de mooiste wijn-spijscombinaties van.’

Wijn en spijs
In 2017 zijn er vier ‘Bring your own’-avonden gepland: donderdag 16 maart, donderdag 18 mei, donderdag 7 september en donderdag 9 november.

Maarten Camps
In de week voorafgaand aan het diner laat je als gast weten welke wijnen je meeneemt en sommelier Kayleigh van Gool en SVH Meesterkok Maarten Camps stellen vervolgens een menu samen dat is afgestemd op jouw wijnkeuzes.

Geen kurkengeld
Een mooie manier om je eigen, bijzondere wijnen optimaal tot hun recht te laten komen. Er wordt geen kurkengeld in rekening gebracht.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kan een e-mail worden gestuurd naar restaurant@wolfslaar.com. Bellen kan ook: (076) 560 80 00.

Vorig artikel

Château Neercanne viert nieuwe keuken met speciaal menu

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: kaas is cool!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.