Nieuws

Diner met wijnen van Rivetto bij restaurant O Mundo in Wageningen

Wie gek is op Italiaanse wijnen in het algemeen en de wijnen van Rivetto in het bijzonder, moet 21 maart aanschuiven bij een speciaal wijnmakersdiner bij restaurant O Mundo in Hotel de Wereld in Wageningen.

Chef-kok Jonathan Veldhuizen verzorgt die avond de gerechten, maître Jurriën van Hierden schenkt de wijnen. Wijnen van het authentieke Italiaanse wijnhuis Rivetto uit de Piëmonte, gelegen tussen Turijn en de Ligurische Zee in Noord-Italië.

Puur, flamboyant en gepassioneerd. Zo wordt wijnmaker Enrico Rivetto omschreven. Dat belooft dus wat op 21 maart in Wageningen.

Het wijnmakersdiner begint om 18.30 uur en wordt gehouden in samenwerking met Heeren van de Wijn. De kosten bedragen 97,50 euro. Dit is een all-in prijs. Er kunnen maximaal 50 personen aanschuiven. Dus als je fan bent van de Italiaanse wijnen van Rivetto, meld je dan snel aan via maitre@hoteldewereld.nl.

Restaurant O Mundo is gelegen in het fameuze Hotel De Wereld in hartje centrum van Wageningen. Het hotel en restaurant zijn sinds enige tijd in het bezit van de familie De Vries, die in Arnhem het bekende Landgoed Groot Warnsborn exploiteert.

Vorig artikel

De juiste kaas op het juiste moment

Volgend artikel

Okonomiyaki met Yellowtail van Restaurant Scherp

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.