Nieuws

Diner van Alliance-restaurants bij Kookfabriek Amsterdam

Zet deze maar vast in de agenda! Zondag 29 maart verzorgen de bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurants uit de regio West een Supernovae Master Chef Cooking Event bij de Kookfabriek in Amsterdam. De arrangementsprijs bedraagt 195 euro en reserveren is al mogelijk.

De vijftien restaurants uit de regio West die zijn aangesloten bij Alliance Gastronomique slaan de handen ineen voor een bijzonder Supernovae Master Chef Cooking Event. Zondag 29 maart verzorgen ze een diner van vijf gangen inclusief amuses.

Michelin
De betreffende chefs, samen goed voor zestien Michelinsterren, werken in groepen van vijf. Na ontvangst met een feestelijk glas champagne krijg je een Alliance-schort aan en meld jij je bij één van de vijftien kookeilanden.

Voorafgaand aan elke gang krijg je persoonlijk van de chef uitleg over de gebruikte ingrediënten in het gerecht en de bereidingswijze.

Reserveren
Aansluitend geniet je aan tafel van het gerecht. Daar zit je met de andere gasten. Liever met bekenden aan één tafel? Plaats dan een reservering voor tien personen.

Het arrangement voor deze avond is volledig verzorgd en inclusief champagneontvangst, amuses, een menu van vijf gangen, wijn, water en koffie of thee met friandises. De prijs per persoon bedraagt 195 euro.

Restaurants
De restaurant die deze avond in actie komen, zijn: ’t Amsterdammertje (Loenen aan de Vecht), Aan de Poel (Amstelveen), Aan de Zweth (Schipluiden), Bolenius (Amsterdam), Bord’Eau (Amsterdam), Ciel Bleu (Amsterdam), De Bokkedoorns (Overveen), De Burgemeester (Linschoten), De Gieser Wildeman (Noordeloos), De Moerbei (Warmond), Fitzgerald (Rotterdam), In den Rustwat (Rotterdam), La Rive (Amsterdam), Merlet (Schoorl) en Yamazato (Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dick Middelweerd viert dertig jaar SVH Meestertitel

Volgend artikel

Winterspecial Kruisherenhotel met gratis ontbijt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.