Nieuws

Diner in teken van paling bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

Paling in de hoofdrol bij ’t Nonnetje in Harderwijk. Woensdag 24 januari serveert chef Michel van der Kroft in het tweesterrenrestaurant een speciaal vijfgangendiner. Uiteraard ontbreekt zijn signatuurgerecht met gerookte paling niet. Een plek aan tafel is te reserveren voor 125 euro per persoon all-in.

Paling en het Harderwijkse visserijverleden hebben tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje geïnspireerd om woensdag 24 januari een mooi diner van vijf gangen te serveren met paling in de hoofdrol.

Michel van der Kroft
Vaste waarde op de menukaart is een van de signatuurgerechten van chef Michel van der Kroft. Terrine van ganzenlever met gerookte paling, structuren van rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico. Deze zal dan ook niet ontbreken.

Wijnen
Ook de sommeliers van de eetgelegenheid van eigenaar Robert-Jan Nijland hebben zich bij hun wijnkeuzes voor deze avond laten leiden door deze Nederlandse delicatesse.

Reserveren
Het menu is inclusief amuses, vijf bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie met friandises. De prijs per couvert bedraagt 125 euro. Reserveren kan via de website van restaurant ’t Nonnetje.

Vorig artikel

Tapisco nieuw Spaans-Portugees restaurant van Marcel van der Kleijn

Volgend artikel

Restaurant Da Vinci start nieuwe jaar met Genietarrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.