Nieuws

Diner met Mullineux-wijnen bij restaurant Fitzgerald Rotterdam

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Fitzgerald in Rotterdam en WineMatters houden maandag 26 november een luxe wijnmakersdiner. Je geniet in de eetgelegenheid van Danny Gonzalez van vijf Mullineux-wijnen, die worden geserveerd bij evenzoveel gerechten. Een plek aan tafel kost 110 euro per persoon.

Mullineux wordt al jaren beschouwd als een van de beste wijnhuizen van Zuid-Afrika. Wijnmagazine verkoos Andrea Mullineux tot beste wijnmaker van de wereld en het wijnhuis staat in de top 5 van Winemag.

Danny Gonzalez
Bij sterrestaurant Fitzgerald in Rotterdam is sprake van een grote voorliefde voor wijn. Niet voor niets gaf Grootspraak de eetgelegenheid van Danny Gonzalez de titel ‘Wijnrestaurant van het Jaar’.

Bovendien is het in het bezit van de ‘Best of Award of Excellence’ van Wine Spectator. Maandagavond 26 november (aanvang 19.00 uur) komen beide samen tijdens een bijzonder wijnmakersdiner.

Michelin
Een diner hoog niveau, waarbij je voor een couvertprijs van 110 euro een plek aan tafel kunt reserveren. Dit bedrag is inclusief het aperitief, vijf Mullineux-wijnen bij de gerechten, tafelwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Aanmelden kan via de website van Wine Matters. Daar vind je ook informatie over de geserveerde wijnen en gerechten.

Vorig artikel

Floris Kemper nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Volgend artikel

Restaurant De Molenaar in Onderdendam viert 2-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.