Diner met Faiveley-wijnen van Goessens bij De Leuf
Wie kennis wil maken met de hoogstaande wijnen van Faiveley, moet op 17 mei naar restaurant De Leuf in Ubachsberg. Daar vindt dan Wine & Dine plaats, een gastronomische avond in samenwerking met wijnleverancier Goessens.
Faiveley is één van de grootste wijnhuizen in de Bourgogne met maar liefst 127 hectare eigen wijngaarden, verspreid over het volledige gebied. Een bekende wijnproducent, niet alleen door zijn omvang, maar vooral door zijn traditie, vakmanschap en gebruik van nieuwe technieken.
De Leuf maakt op 17 mei een 4-gangendiner. Daarbij komen bijpassende wijnen van Faiveley, geleverd door Goessens. Chef-kok Bas van Kranen kookt naar de wijnen toe en de wijnen worden geschonken door gastvrouw Sandra van de Bunt en sommelier Bas Rietrae.
Gasten worden om 19.00 uur ontvangen met een aperitief. Naar verwachting sluit de avond om omstreeks 21.30 uur met koffie of thee.
Aanschuiven voor dit bijzondere menu met dito wijnen kan voor 99 euro per persoon. Dit is een all-in prijs. Reserveren kan via een speciale website.