Nieuws

Diner van chefs Bilderberg tijdens nieuwe Proef de Sterren

Bij Hotel Klein Zwitserland in Heelsum vindt vrijdag 31 maart een nieuwe editie plaats van Proef de Sterren. Zes (sterren)chefs van Bilderberg verzorgen die avond een bijzonder zesgangendiner. Op het menu staan Tonny Berentsen, Arjan Bisschop, Richard de Vries, Stefan van Sprang, Erik van Loo en Wessel Ruijmgaart.

Ervaar de signatuurgerechten van zes topchefs van Bilderberg tijdens een exclusief zesgangendiner op vrijdag 31 maart bij Hotel Klein Zwitserland in Heelsum.

De Kromme Dissel
In de keuken van De Kromme Dissel verzorgen gastheer Tonny Berentsen (1 Michelinster), Arjan Bisschop (De Heeren van Harinxma, 1 ster), Richard de Vries (The Park), Erik van Loo (The Park en Parkheuvel, 2 sterren), Wessel Ruijmgaart (De Kersentuin) en Stefan van Sprang (De Kersentuin en Aan de Poel, 2 sterren) gezamenlijk een diner.

Ronnie Brouwer
De begeleidende wijnen zijn geselecteerd door Ronnie Brouwer van De Kromme Dissel, Sommelier van het Jaar 2017.

Diner
De ontvangst is om 18.30 uur, een uur later vangt het diner aan. Na afloop vindt een meet & greet plaats met de zes chefs.

Reserveren
Een plek aan tafel heb je voor een vanaf-prijs van 119 euro per persoon, er is ook gelegenheid om te overnachten. Prijzen en informatie kun je bekijken op de website van Bilderberg.

Vorig artikel

Hotel New York heeft Vrouwen van Rotterdam Arrangement

Volgend artikel

Château Neercanne viert nieuwe keuken met speciaal menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.