Nieuws

Dick Middelweerd viert dertig jaar SVH Meestertitel

Dick Middelweerd is in 2020 liefst dertig jaar SVH Meesterkok, de hoogste graad van vakbekwaamheid. Dit jubileum viert de chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre met een volledig verzorgd jubileummenu van vier gangen.

Dicks Meesterlijke Menu is in de maanden januari en februari op woensdag, donderdag en vrijdag te reserveren. Op woensdag en donderdag als lunch en diner, op vrijdag alleen als lunch.

Meesterkok
Met dit jubileummenu viert Dick Middelweerd dat hij dertig jaar SVH Meesterkok is. Als gast geniet je van een volledig verzorgd viergangenmenu met aperitief en amuses.

De smakelijke begeleidende wijnen worden geserveerd door SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof.

Reserveren
De kosten per couvert bedragen 110 euro all-in. Water en koffie- of theeservies zijn eveneens inbegrepen. Geef bij het reserveren aan dat je gebruik wilt maken van Dicks Meesterlijke Menu.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘Vegetarisch wild-menu’ bij Op de Pol in Doetinchem

Volgend artikel

Diner van Alliance-restaurants bij Kookfabriek Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.