Nieuws

Dennis Middeldorp start crowdfunding voor Sense Restaurant

Door de verplichte sluiting tot en met maandag 6 april maken de restaurants in Nederland heftige tijden door. Om deze moeilijke periode door te komen, heeft Dennis Middeldorp van Sense Restaurant in Den Bosch de hulp ingeroepen van zijn gasten. Hij is onder andere een crowdfundingactie gestart.

‘Lieve gasten, we hebben jullie hulp nodig’, zo kondigt sterchef Dennis Middeldorp zijn crowdfundingactie aan. ‘De realiteit is dat we de komende drie weken geen van onze gasten mogen verwelkomen. De impact daarvan is direct voelbaar: salarissen en leveranciers zullen niet kunnen worden betaald.’

Continuïteit
De chef-kok en eigenaar geeft aan dat het niet zo is dat zijn bedrijf niet solide is, maar dat er nu wel een gat valt dat te groot is om ‘even’ op te vangen. ‘We roepen jullie hulp in voor de continuïteit van Sense Restaurant.

Michelinster
‘Al twaalf jaar bieden wij onze gasten met heel veel liefde en plezier een culinair welkom en zijn we door Michelin voor 2020 wederom en voor de negende maal bekroond met een ster.’

Doneren
Via een speciaal crowdfundingplatform kun je een donatie doen. Op dit moment, dinsdag 17 maart, 10.30 uur, staat de teller op 2175 euro.

Cadeaubon
Je kunt ook helpen door het plaatsen van een toekomstige reservering en/of het aanschaffen van een cadeaubon voor later gebruik. ‘Ons team, mijn kindje heeft jullie hulp hoe dan ook hard nodig! Onze dank zal immens zijn.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotelier stelt bedden beschikbaar voor ziekenhuispatiënten

Volgend artikel

Coronavirus: afhalen van maaltijden toch toegestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.