Nieuws

Déjeuner Dinatoire met champagnes bij Puur Zee van Imko

Wie gek is op Champagne en lekker eten, moet even goed opletten. Want op zondag 7 oktober vindt er een Déjeuner Dinatoire met champagnes plaats bij restaurant Puur Zee van Imko Binnerts in Wijk aan Zee.

Op die namiddag worden maar liefst 5 prachtige, volledig biodynamisch en vegan geproduceerde champagnes opengetrokken en aangeboden aan restaurantgasten.

De champagnes zijn van het vermaarde champagnehuis Leclerc Briant uit Epernay. Bruisend middelpunt deze middag vormt de aanwezigheid van de directeuren van topproducent Leclerc Briant, die de bubbelwijnen van dit spectaculaire huis tot in detail toelichten.

De gewaardeerde viskok Imko Binnerts kookt er bijpassende gerechten bij met onder andere tarbot, kaviaar en Noordzeecrab. De Déjeuner Dinatoire met champagnes wordt aangeboden voor de speciale prijs van 99,50 euro per persoon.

Een Déjeuner Dinatoire is een warme maaltijd die vooral voorkomt bij officiële gelegenheden. De start op 7 oktober is om 17.00 uur. Reserveren voor deze bijzondere bubbelervaring kan door te bellen met 0251-374304.

Restaurant Puur Zee maakt onderdeel uit van Hotel Villa de Klughte in Wijk aan Zee. Wie wil blijven slapen, kan ook prima een hotelkamer reserveren via 0251-374304. Het hotel-restaurant ligt aan de rand van Wijk aan Zee op steenworp afstand van het strand en de Noordzee.

Vorig artikel

De Loohoeve maakt het nog aantrekkelijker voor jongeren

Volgend artikel

Cooqing introduceert de Cooqing Voucher

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.