Nieuws

Decemberarrangement en nieuwjaarspecial bij Valuas Venlo

Bij het met een Michelinster bekroonde Valuas kun je in de laatste maand van het jaar – de feestdagen uitgezonderd – terecht voor het December (kerstmarkt)arrangement. Je overnacht in Venlo en bezoekt de kerstmarkt in Düsseldorf. Van 6 tot en met 16 januari wordt 2020 ingeluid met de nieuwjaarstiendaagse.

Duitsland is dé plek voor het bezoeken van een kerstmarkt. Dankzij Valuas kun je dat in de maand december combineren met een verblijf in Venlo.

Eric Swaghoven
Met uitzondering van de feestdagen kun je bij het restaurant-hotel van Eric Swaghoven reserveren voor het December (kerstmarkt)arrangement.

Op de dag van aankomst word je door een chauffeur naar de kerstmarkt in Düsseldorf gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald.

Vernieuwde kamers
Je verblijft in één van de eerder dit jaar volledig vernieuwde kamers (aan de Maaszijde) en dineert in het met een Michelinster bekroonde restaurant.

Kerstmarkt
De kosten bedragen 680 euro all-in op basis van twee personen. Geen belangstelling voor een bezoek aan de kerstmarkt? Ook dan kun je het arrangement reserveren. In dat geval bedragen de kosten 580 euro all-in op basis van twee personen.

Nieuwjaar
Van 6 tot en met 16 januari is bij Valuas de nieuwjaarstiendaagse. Chef en eigenaar Eric serveert een driegangendiner in het restaurant, inclusief feestelijk aperitief, wijnen, water en koffie of thee met friandises.

Volg deze link voor het maken van een reservering voor het December (kerstmarkt)arrangement of de nieuwjaarstiendaagse.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Herfstspecial en schaatsbaan bij hotel De Wereld Wageningen

Volgend artikel

Herberg Onder de Linden Aduard serveert bier-spijslunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.