Nieuws

December Special bij hotel Carlton President Utrecht-Maarssen

In de laatste maand van het jaar er nog even tussenuit. Hotel Carlton President Utrecht-Maarssen introduceert de December Special: twee overnachtingen voor de prijs van één. Vanaf 54,50 euro per persoon, inclusief ontbijt en gebruik van het Leisure Centre (sauna, Turks stoombad, solarium en whirlpool).

Reserveer nu twee overnachtingen voor de prijs van één met de speciale December Special vanaf 54,50 euro per persoon.

Ontbijtbuffet
Zo kondigt hotel Carlton President Utrecht-Maarssen het eindejaarsarrangement aan. Bij het verblijf zijn een uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van het Leisure Centre inclusief sauna, Turks stoombad, solarium en whirlpool inbegrepen.

Reserveren
Je kunt de December Special reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag en in de gehele periode van 18 december tot en met 8 januari.

Kinderen
Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis en kinderen tot 12 jaar krijgen 50 procent korting indien zij op de kamer van twee volwassenen verblijven (maximaal één extra bed op de kamer mogelijk).

Reserveren kan via de website van Carlton President Utrecht-Maarssen. Daar vind je ook de voorwaarden.

Vorig artikel

Vier de Feestdagen aan wijntafel ’t Amsterdammertje

Volgend artikel

Dineren en overnachten met arrangement Kaatje bij de Sluis

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.