Over de Drempel

De vier bijzondere plekken van Merlet in Schoorl

Wat zijn de vier (meest) bijzondere plekken in of bij jouw hotel. Die vraag leggen we in de videorubriek ‘Over de Drempel’ voor aan een eigenaar, general manager of directeur. Voorwaarde is dat deze plekken toegankelijk zijn voor de consument. In deze aflevering Carla van Bourgonje van Merlet in Schoorl.

In eerdere afleveringen van deze serie waren we te gast bij Bart Blikman van Carlton President Hotel Utrecht, Caroline Receveur van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Bernard Lensink van Langoed Duin & Kruidberg in Santpoort en Stephan Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Klik hier om deze afleveringen (terug) te kijken.

In augustus presenteerde Merlet Jonathan Zandbergen als executive chef voor alle culinaire activiteiten en als eindverantwoordelijke voor het sterrestaurant. ChefsFriends mocht proeven. Lees hier het blogverslag.

Vorig artikel

Arrangement met ‘oer-Hollandse herfstgerechten’ bij Parkheuvel

Volgend artikel

Culinaire gids Lekker 500 dinsdag 27 oktober in de winkel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.