Nieuws

De Treeswijkhoeve 35 jaar en jij kunt dat meevieren

Feest in Waalre! Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Treeswijkhoeve viert het 35-jarig bestaan en staat daar in 2023 op verschillende manieren bij stil. Eigenaren Anne-Laura en Dick Middelweerd hebben de eerste twee jubileumactiviteiten inmiddels bekendgemaakt.

‘We hebben er geen dag spijt van gehad dat we 35 jaar geleden samen dit avontuur zijn aangegaan’, zo laten de ondernemers weten.

Culinaire gidsen
‘Het heeft ons zoveel gebracht. Waardevolle vriendschappen, leuke gasten, Michelinsterren en noteringen in de Gault&Millau-gids en Lekker 500.’

Daarnaast is De Treeswijkhoeve opgenomen in de top 100 van beste groenterestaurants van de wereld en is het door het Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator bekroond met een onderscheiding voor een uitmuntende wijnkaart.

Luncharrangement
In 2023 wordt op verschillende manieren stilgestaan bij het 35-jarig bestaan. Zo is tot en met eind mei een ‘jubileum luncharrangement’ te reserveren. Een menu van vier gangen inclusief huiscocktail met amuses, water, wijn en koffie-/theeservies.

Als je gebruik wilt maken van dit feestelijke arrangement, vermeld bij je reservering dan ‘Jubileum Lunch’.

Wijnmakersdiner
Donderdag 16 maart vindt een wijnmakersdiner plaats in het tweesterrenrestaurant in Waalre. ‘Jaren geleden reden wij met de kinderen naar Italië om vrienden enthousiast een handje te helpen met hun olijvenoogst’, aldus Anne-Laura en Dick.

Daar leerden zij de lokale wijnmaker Roberto Lucarelli kennen. Hij komt naar Waalre om de wijnen toe te lichten die worden geserveerd bij de vijf bijpassende gerechten. De kosten per persoon bedragen 175 euro all-in.

Lees ook:
Documentaire over brand bij De Treeswijkhoeve in Waalre
De Treeswijkhoeve heropent na brand: ‘Zon schijnt letterlijk en figuurlijk’
Chef2Chef: Anne-Laura en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nice to Meat zoekt (leerling) Dry Age slager

Volgend artikel

Video: dit doet kleur met een bonbon

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.