Nieuws

De Nieuwe Polderkeuken start met Culinaire Borrelbox

Frank Streefland heeft de Culinaire Borrelbox geïntroduceerd. De chef-kok en eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk zorgt er zelfs voor dat deze bij jou thuis wordt bezorgd. De box bestaat uit diverse smakelijke hapjes en is eenvoudig uit te breiden met een begeleidende champagne, wijn of bier.

‘Mijn gasten kunnen al verschillende menu’s online bestellen, maar nu ik langer dicht moet blijven, wilde ik iets nieuws introduceren’, aldus Frank Streefland, chef-kok en eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk.

Stolwijk
Zijn nieuwste initiatief draagt de naam Culinaire Borrelbox. Een feestelijke box met gerookte ribeye, garnaaltjes en Stolwijkse kaastaart. ‘Omdat bij deze hapjes wel een drankje past, kun je er meteen een fles champagne, wijn of bier bij bestellen.’

Frank Streefland
Volgens Frank niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. ‘Ik heb al bestellingen ontvangen van directeuren die hun medewerkers met zo’n box willen verrassen.’

Reserveren
Bestellen kan online. De Culinaire Borrelbox voor twee personen heeft een vanaf-prijs van 59,50 euro en wordt in heel Nederland thuis geleverd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Orangerie De Pol in Doetinchem start met seizoenkaarten

Volgend artikel

Soenil Bahadoer 25 jaar eigenaar van De Lindehof in Nuenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.