Nieuws

De Loohoeve maakt het nog aantrekkelijker voor jongeren

Jonge kijkers van ChefsFriends.nl opgelet. We hebben een leuke actie gespot, waarbij je in het aanstormende restaurant De Loohoeve tegen veel korting kunt eten.

Vanaf 1 oktober krijgen jongeren van 18 tot en met 23 jaar 25 procent korting op de menuprijs. Horecastudenten die een opleiding volgen die gerelateerd is aan functies binnen de restaurantwereld ontvangen zelfs 50 procent korting op de menuprijs.

‘We bieden deze korting aan omdat we in gastronomie geïnteresseerde jongeren de kans willen bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen’, laten Marleen en Jeroen Brouwer weten in hun nieuwsbrief.

Substantiële korting
De Brouwertjes vervolgen: ‘Ook jongeren die al gekozen hebben voor het mooie horecavak door een opleiding te volgen, willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Kortom: we willen eten bij De Loohoeve toegankelijker maken door jonge mensen een substantiële korting aan te bieden’.

Er zijn enkele voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen voor de korting. Zo moeten reserveringen met jongerenkorting gedaan worden via e-mail naar info@deloohoeve.nl en geldt de korting alleen voor een menu. A la cartegerechten en dranken zijn uitgezonderd.

Jeroen en Marleen Brouwer
Verder is de korting niet te combineren met een andere aanbieding, deals, arrangementen of korting, en geldt de korting niet op feestdagen of specifiek aangegeven dagen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze korting.

Om de leeftijd te kunnen controleren moet een kopie van een gelding legitimatiebewijs bij de reservering meegestuurd worden. Horecastudenten moeten aantonen dat ze een horecaopleiding volgen door een kopie van hun schoolovereenkomst bij de reservering mee te sturen.

De Loohoeve is gevestigd in het Drentse Schoonloo, niet ver van Assen en Emmen. Naast een restaurant beschikt het bedrijf over 14 hotelkamers. Voordat Marleen en Jeroen Brouwer in De Loohoeve begonnen, werkten ze onder andere bij De Librije in Zwolle. De Loohoeve is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Jubileummenu bij jarig Sense in Den Bosch

Volgend artikel

Déjeuner Dinatoire met champagnes bij Puur Zee van Imko

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.