Nieuws

De Loohoeve introduceert Mac van Dinther-arrangement

De Loohoeve in Schoonloo heeft tot het einde van de maand het Mac van Dinther-arrangement op de kaart staan. Aanleiding is een bezoek van de culinair recensent van de Volkskrant, die eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer-Bergwerf met een 8. De prijs van het arrangement is daarom 80 euro all-in.

‘Wow, het kan niet op’, aldus eigenaren Jeroen Brouwer en Marleen Brouwer-Bergwerf van De Loohoeve in Schoonloo.

Telegraaf en Volkskrant
Vorige maand ontvingen ze 2,5 T – veelbelovend tot (zeer) goed – van recensent Pieter Nijdam van De Telegraaf, gevolgd door een 8 van culinair journalist Mac van Dinther van de Volkskrant.

Die laatste beoordeling is voor de ondernemers aanleiding tot en met 30 juni het zogeheten Mac van Dinther-arrangement te serveren.

Overname
‘Omdat de recensie goed laat zien waar wij op dit moment staan en omdat we zo’n goede start hebben gemaakt na de overname, willen wij deze mijlpaal vieren’, aldus het duo.

Drenthe
Als gast geniet je van het menu dat de recensent van de Volkskrant at tijdens zijn bezoek aan de Drentse horecagelegenheid.

All-in
Dat betekent vijf gangen, een aperitief, tafelwater, brood, amuses, bijpassende wijnen en koffie-/theeservies met friandises.

Daarbij opgemerkt dat het kan zijn dat je vanwege aanvoer, kwaliteit en het seizoen andere gerechten krijgt geserveerd dan besproken in de recensie.

Recensie
De prijs bedraagt 80 euro per persoon en is all-in. Dit bedrag is gebaseerd op het cijfer 8 dat ze van de Volkskrant-recensent ontvingen.

Reserveren kan telefonisch (0592) 50 14 90 of door het sturen van een e-mail naar info@deloohoeve.nl.

Overnachten
Wie het arrangement wil combineren met een overnachting bij De Loohoeve, kan met een korting van 20 procent een hotelkamer boeken.

De volledige recensie van Mac van Dinther kun je (terug)lezen op de website van De Loohoeve in Schoonloo. Daar staan ook de (verdere) voorwaarden.

Vorig artikel

Tweede editie Allegorie van het Zuiden met Dick Middelweerd

Volgend artikel

Vlog: Surf, Turf & Wine bij Schmidt Zeevis Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.