Nieuws

De Herberg van Smallingerland biedt taxiservice aan

De Herberg van Smallingerland in het Friese Rottevalle biedt een taxiservice aan. Gasten van het restaurant kunnen zich thuis laten ophalen en worden na het diner weer thuisgebracht. De service wordt aangeboden in samenwerking met taxibedrijf Kijlstra.

Lekker ongedwongen genieten met elkaar zonder te hoeven nadenken over wie er naar huis rijdt, zo wordt de taxiservice van De Herberg van Smallingerland in Rottevalle geïntroduceerd.

Wild en wijn
‘Neem de tijd om te proeven van de prachtige wildgerechten op het bord’, aldus eigenaren Aukje Westerhof en Freddy Bult. ‘Ze smaken zelfs nog beter in combinatie met ons speciaal op het menu afgestemd wijnarrangement.’

Reserveren
Om iedereen de gelegenheid te bieden een glas wijn te drinken bij het diner of om gasten te ontzorgen, is de taxiservice ontwikkeld in samenwerking met taxibedrijf Kijlstra.

Als je er meer over wilt lezen, volg dan deze link. Daar heb je ook de gelegenheid om een reservering te plaatsen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Groene Hart en restaurants op zoek naar beste streekproduct

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Erik van Loo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.