Nieuws

De Herberg in Fluitenberg serveert klassiekers en ‘laatste rondje’

Cynthia Busscher en Herco van Arragon gebruiken de zomersluiting voor een metamorfose van De Herberg in Fluitenberg. Op 11 augustus gaan de deuren van het Drentse restaurant dicht en tot die tijd serveren de ondernemers twee smakelijke arrangementen: één met klassiekers en het laatste rondje.

De laatste weken voor onze zomersluiting hebben we speciale aanbiedingen in ons restaurant’, aldus eigenaren Cynthia Busscher en Herco van Arragon.

Harco van Arragon
Van 30 juli tot 3 augustus serveren de ondernemers ‘de klassiekers van De Herberg’, een viergangenmenu voor 37,50 euro (in plaats van 49,50 euro).

Wie wil helpen bij het leegmaken van de koelkast, kan van 6 tot 10 augustus reserveren voor ‘het laatste rondje Herberg’. Dit is een verrassingsmenu van drie gangen voor 32,50 euro.

Lokaal en dagvers
Chef-kok Harco werkt in De Herberg in Fluitenberg met uitsluitend lokale en dagverse producten. Het aanbod wijnen is mondiaal.

Verbouwing
Tijdens de zomersluiting ondergaat het restaurant een metamorfose. Het resultaat is te zien vanaf donderdag 6 september, als de deuren weer openen.

Reserveren voor een van beide arrangementen kan telefonisch via nummer (0528) 27 59 83 of via de website van De Herberg.

Vorig artikel

Wim Severein opent deuren restaurant The Millèn in Rotterdam

Volgend artikel

Grand Summer BBQ bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.