Nieuws

De Heerlickheijd van Ermelo start Loungeclub

De Heerlickheijd van Ermelo heeft een loungeclub gestart. Hotelgasten kunnen nu ook heerlijk zonnen bij de vijver en daarbij gebruikmaken van en nieuwe loungebar. De dienst wordt ook aangeboden voor niet hotelgasten.

‘Door de perikelen van de afgelopen tijd, waardoor onder andere ons zwembad binnen een tijd moest sluiten, zijn wij na gaan denken over wat we onze gasten nog meer kunnen bieden om op een verantwoorde manier te kunnen genieten van de rust hier op de Veluwe. In het buitenland is het heel gebruikelijk om op een loungebed te zonnen bij het hotel. Waarom dan ook niet in Ermelo?’, aldus eigenaresse Janette Sybrandy van De Heerlickheijd van Ermelo.

Het hotel heeft de loungebedden langs de vijver in de Franse tuinen geplaatst. Met het rustgevende geluid van de fonteinen, kan er onder het genot van een lekker glas wijn en heerlijke snacks genoten worden van de Nederlandse zon.

Het prieel, veelal gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, is omgetoverd tot een ware loungebar van waaruit de (hotel-)gasten worden bediend. Gasten kunnen een complete loungeset (2 loungebedden met 2 grote badlakens, een tafeltje en een parasol) voor een dag huren voor 20 euro per set, exclusief borg.

De Heerlickheijd van Ermelo is een en ligt aan de rand van Ermelo in het nationale park De Veluwe. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A28 en ongeveer 1 uur rijden van Schiphol Airport. De locatie is omgeven door bossen en daardoor een ideaal startpunt voor heerlijke fiets- en wandelroutes.

Het hotel beschikt over 127 hotelkamers en 25 vergaderzalen, waarvan 1 grote congreszaal. Bovendien beschikt het hotel over een ruim opgezet Wellness Center met zwembad en diverse sauna’s, een Fitness en een Bowlingbaan.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zijn supermarktwijnen tot 10 euro van voldoende kwaliteit?

Volgend artikel

Geniet bij Merlet in Schoorl van een gastronomische beleving

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.