Advertorial

De flexibele terrasoverkapping van Perfect Sky

Advertorial – Perfect Sky is een flexibel overkappingssysteem, dat jouw gasten beschermt tegen zowel regen als felle zon. Wij leveren overkappingen voor uiteenlopende evenementen op de mooist denkbare locaties in binnen- en buitenland. Van festivals, bedrijfsfeesten, presentaties en bruiloften tot culinaire evenementen.

In deze bijzondere tijden waarin door de strijd tegen het coronavirus geen evenementen mogelijk zijn, zijn nu wel versoepelingen aangekondigd voor onder meer de horeca.

Terras
Daarom denken wij graag mee over het overkappen van het terras, de tuin of het horecaplein om zo meer ruimte te creëren en niet afhankelijk te zijn van de weersinvloeden!

Binnen de geldende RIVM-coronamaatregelen kan een Perfect Sky een oppervlakte van 79 m2 tot 707 m2 overkappen. Ongetwijfeld een meerwaarde voor jouw onderneming! 

Perfect Sky terrasoverkappingen

Wie wij zijn
Wij zijn een Achterhoeks bedrijf. Bij ieder project is het dus ‘de schouders d’r onder en d’ran’ om de perfecte overkapping neer te zetten.

Het kleinste scherm is 10 meter doorsnede, het grootste meet maar liefst 30 meter. Daartussen zijn nog vijf afmetingen beschikbaar.

We hebben een grote club loyale werknemers. Enthousiast, energiek en goed opgeleid. En uiteraard werken ook wij binnen de geldende regelgeving van het RIVM.

Nieuwsgierig?
Benieuwd naar de mogelijkheden van een Perfect Sky op jouw terras of horecaplein, vraag nu vrijblijvend informatie aan via info@perfectsky.nl of bel direct met Patrick Berendsen (06) 215 24 774. Wij denken graag met je mee! 

Vorig artikel

Restaurants in Noord-Holland houden culinaire drive-thru

Volgend artikel

Staycation in Hotel Okura Amsterdam: reis naar Japan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.