De favoriete restaurants in Limburg van Bart Ausems
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer sterchef Bart Ausems van Tout à Fait in Maastricht.
Sabero – Roermond
‘Behalve collega’s en goede vrienden, zijn Sonja en Nico Boreas ook echte vakmensen. Wij komen er graag eten.’
Sabero.nl
Onglet – Maastricht
‘Een ‘nieuwkomer’ in Wyck. Een prachtige zaak, met een speciale entree en een mooie concept. In handen van oud-werknemer Levy Smit.’
Onglet.nl
So Delicious – Maastricht
‘Ook deze zaak is nieuw in Wyck. De zaak Bread & Delicious is uitgebreid met een restaurant. Heerlijke producten. En niet te vergeten de patisserie van Robert Uphoff. Je kunt hier als genieten van zowel lunch als diner.’
Sodelicious.nl
Café Sjiek – Maastricht
‘Echt Maastrichts! Een gezellig eetcafé, waar de lokale bevolking graag komt. Een wisselende kaart met daarop de producten van het seizoen.’
Cafesjiek.nl
Il Bacaro – Maastricht
‘Een Italiaanse ‘bar e cucina’, heerlijke plek voor een diner of om lekker te borrelen. Wij komen er graag met het gezin op onze vrije dag. Er is echt voor ieder wat wils.’
Ilbacaro.nl
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.