De favoriete restaurants in Flevoland van Guust de Nijs
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Guust de Nijs van restaurant Le Mirage in Emmeloord.
’t Voorhuys – Emmeloord
‘Onze buren hebben van een monument een huiskamer gemaakt, waar jong en oud – eigenlijk iedereen – zich thuis voelt. Een snelle lunch, een vergadering, een diner et cetera… het is hier eigenlijk altijd gezellig.’
Voorhuys.nl
Bij Ons – Wellerwaard
‘Vooral de locatie maakt dit bedrijf bijzonder. Een zandafgraving doet dienst als meertje, er is veel bedrijvigheid en je kunt er lekker zwemmen of zonnebaden.
Bijons-wellerwaard.nl
Paviljoen Proeflab – Waterloopbos
‘Ook hier is het de locatie die het hem doet! In het waterloopbos kun je nu na je wandeling in het erfgoed genieten van thee of een borrel met borrelplank. Fraai!’
Hetproeflab.nl
Brasserie Bakboord – Almere Haven
‘In het verleden kwamen we hier vaker, ook met onze medewerkers. Inmiddels is het alweer even geleden. Maar dat neemt niet weg dat het een zeer fraai, zakelijk restaurant is.’
Brasseriebakboord.nl
Boathouse – Almere
‘We zijn er een aantal keren geweest met het gezin. Heerlijk op het terras, genieten van een Boathouse Burgers.’
Boathouse.nl
‘Maar het liefst eet ik in mijn eigen restaurant Le Mirage in Emmeloord.’
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.