Provincie in de kijker

De favoriete delicatessenzaken in Overijssel van Lars van Galen

Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van (verborgen) parels. Deze keer Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo.

Slagerij de Feijter – Hengelo
‘Ambachtelijke slagerij in het centrum. In het assortiment mooie, ambachtelijk bereide hamen, worsten en vleeswaren.’
Slagerijdefeijter.nl

Meesterlijke koffie & thee – Hengelo
‘Prachtige speciaalzaak met allerlei soorten koffie en thee. Ook voor taarten en workshops.’
Meesterlijke.nl

Patrick’s Delicatessen – Hengelo
‘Gevestigd in winkelcentrum Hasselo. Groot assortiment Noord-Hollandse en buitenlandse kazen, salades, tapas, noten en relatiegeschenken. De noten worden zelf gebrand en de salades zijn huisgemaakt.’
Patricksonline.nl

Landgoed Kaamps – Deurningen
‘Boerderijwinkel, kaasmakerij, landgoedwinkel en brasserie. Echte passie voor het boerenbak. Bedrijf met 180 koeien, die zorgen voor dagverse melk, kaas en andere zuivelproducten.’
Kaamps.nl

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Grote wijnproeverij van Astrid Joosten en Thérèse Boer

Volgend artikel

Martin Kruithof over vernieuwingen bij De Lindenhof in Giethoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.