De favoriete delicatessenzaken in Noord-Holland van Jessica Tapfar
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenzaken in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van (verborgen) parels. Deze keer director of operations Jessica Tapfar van Waldorf Astoria Amsterdam.
Luza’s Caffeine Club – Amsterdam
‘Heerlijke glutenvrije gebakjes en andere zoetigheden. En ze hebben er de perfecte cappuccino gemaakt met amandelmelk.’
Luzas.nl
Glandorf & Thijs – Amsterdam
‘Dit is de plek waar ik gewoonweg naartoe moet voor mijn wijnen. Altijd inclusief perfect advies. Wat het extra leuk maakt, is dat ze er werken met kleine en door families geëxploiteerde wijngaarden.’
Glandorfenthijs.nl
Erik’s Delicatessen – Amsterdam
‘Mijn adres voor olijven. De enige plek in de stad waar ik de grote groene olijven kan vinden, waarop ik zo gek ben.’
Eriksdelicatessen.nl
Ugga – Amsterdam
‘Een kleine bakkerij, die wordt gerund door een fantastische Israelische vrouwelijke patisseriechef. Het is echt onmogelijk om hier maar één lekkernij te kiezen.’
Ugga.nl
Vishandel Tel – Amsterdam
‘De enige plek waar ik mijn vis koop. Het aanbod is altijd vers en de mannen die er werken, hebben altijd de beste aanbevelingen voor me.’
Vishandeltel.nl
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.