Provincie in de kijker

De favoriete delicatessenwinkels in Limburg van Ralph Hermans

Onder de noemer ‘Provincie in de kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Ralph Hermans van restaurant Rantrée in Maastricht.

Le Salonard – Maastricht
Alcoholvrije wijn la Source
Bij Le Salonard kun je terecht voor alles wat lekker is. Ze hebben zeer mooie, niet-alledaagse wijnen, kaas en brood. Hier slaag je gegarandeerd als je houdt van veel en goed lekkers. Je hebt er ook de gelegenheid voor een private diner in gezellig ambiance.
Lesalonard.nl

Tea Zone High Tea – Maastricht

Taart gebak
Foto: Jennifer Pallian/Unsplash

In deze zaak moet je zijn voor overheerlijk gebak en – natuurlijk – thee van een zeer bijzondere kwaliteit. Er zijn meer dan honderd soorten verkrijgbaar. De winkel is gelegen in de altijd gezellige Koestraat. Ook leuk voor een high tea.
Teazone.nl

Peter Lemmens Patisserie Chocolaterie – Maastricht

Taart gebak
Foto: Brina Blum/Unsplash

De plek voor de lekkerste taarten en gebak. Hebben ook winkels in Gronsveld en Valkenburg.
Peterlemmens.nl

La Fève Chocolade en Desserts – Maastricht
Geert-Jan is de meester in alles wat met chocolade te maken heeft. Zijn bonbons zijn door heel Nederland en België bekend en van uitstekende kwaliteit. Met klassiek smaken, maar ook met zeer gedurfde variaties. Er is voor ieder wat wils.
La-fave.nl

Slagerij Keulen – Hulsberg

Foto: Jez Timms.

Echt kwaliteitsvlees, dat met liefde verwerkt is. Bij deze Meesterslager kun je terecht voor van alles. Ze hebben ook een mooie webshop.
Keulen.keurslager.nl

Vorig artikel

Wijnproeverij Domaine Georges Vernay en diner bij Imko’s Puur Zee

Volgend artikel

Video: Duinhotel Tien Torens nieuw in Zoutelande

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.