Nieuws

De Echoput start met masterclass wijn-spijs voor het diner

De Echoput in Hoog Soeren gaat een extra dimensie toevoegen aan het diner in het weekeinde. Als gast heb je namelijk de mogelijkheid om voorafgaand aan jouw culinaire avond uit een masterclass wijn-spijs te volgen en leer je van alles over het maken, proeven, beoordelen en combineren van wijn.

Een nieuw initiatief van restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, nabij Apeldoorn: masterclasses wijn-spijs. Voorafgaand aan het diner in het weekeinde deelt sommelier Maarten Mom zijn kennis en kunde in een masterclass.

Proeven
Als gast krijg je informatie over het beoordelen van een wijn en de keuze voor een wijn als begeleider van een gerecht. Vanzelfsprekend ga je de diverse wijnen ook proeven. ‘Over ‘the noble art of wine’ valt veel te leren’, aldus de initiatiefnemers.

Reserveren
De masterclass start om 15.00 uur en eindigt omstreeks de klok van 17.00 uur. Reserveer via deze link je plek en stap in de wereld van proeven, beoordelen en combineren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu Nostalgia met zeetong bij Puur Zee in Wijk aan Zee

Volgend artikel

Drie verrassende wijngebieden uit Noord-Spanje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.