Advertorial

De Cooqing Voucher: Het leukste cadeau voor iedere kookliefhebber!

Advertorial – Ben jij opzoek naar het ultieme cadeau voor een kookliefhebber? Maak dan kennis met de Cooqing Voucher. Hiermee kookt iedere fanatieke hobbykok samen met de chef-kok van zijn favoriete restaurant voor zijn eigen gasten.

De Cooqing Voucher is hét toegangsbewijs tot de professionele keuken. Je koopt ‘m voor 89 euro op cooqing.nl. Je leest op de Cooqing site hoe het verder in zijn werk gaat. Eén ding is zeker: de kookliefhebber beleeft een topdag. Hoe cool is het om dat cadeau te geven?

Kortingsactie
Cooqing heeft een leuke korting voor ChefsFriends-lezers! Gebruik kortingscode CHEFSFRIENDS15 voor 15% korting op de aankoop van je Cooqing Voucher. Een mooi cadeau om te geven en al helemaal om te krijgen. Benieuwd hoe waanzinnig gaaf een Cooqing kan zijn? Bekijk hier de Cooqing van Jeroen bij FG Restaurant.

Cooqing Box
Naast de Cooqing Voucher gaat Cooqing in 2019 ook de Cooqing Box aanbieden. Een aantal zeer gewaardeerde Michelin sterrenchefs heeft speciaal voor jou een exclusief 3-gangendiner voor vier personen samengesteld dat jij thuis kunt bereiden voor je familie en vrienden. Heel eenvoudig met de Cooqing Box. Naast alle benodigde ingrediënten voorziet de Cooqing Box je ook van de uitgebreide receptuur van het menu en een video waar de betreffende chef het menu samen met een kookliefhebber bereidt.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Cooqing Box? Laat dan hier je e-mailadres achter.

Vorig artikel

Public in Den Haag ambassadeur champagnes Billecart-Salmon

Volgend artikel

Hotel Kimpton Rotterdam in voormalig postkantoor Coolsingel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.

1 Reactie

  1. 28 november 2018 at 13:28

    […] Op 22 november plaatste ChefsFriends.nl een leuk artikel over de Cooqing Voucher én de Cooqing Box op hun website. Lees het hier terug. […]