Nieuws

De Bloemenbeek en Latour serveren ‘Twente aan Zee’-menu

Oost en west komen in oktober samen in één menu. Die hele maand serveren de De Bloemenbeek in De Lutte en Latour in Noordwijk de mooiste smaken van Twentse bodem en uit de zee in beide sterrestaurants. Je kunt het menu ‘Twente aan Zee reserveren voor 125 euro per persoon.

De mooiste smaken van Twentse bodem en uit de zee samen in het ‘Twente aan Zee’-menu van De Bloemenbeek in De Lutte en Latour in Noordwijk. ‘Oost, west, samen best!’

Huis ter Duin
Maandag 1 oktober start deze bijzondere samenwerking tussen Grand hotel Huis ter Duin en Landhuishotel De Bloemenbeek, die beide een door Michelin bekroond restaurant inpandig hebben.

Noordzee
Het menu is ‘een culinaire belevenis, waarbij het mooiste van de oogst van Twentse bodem en de jacht samengaan met de mooiste vangsten uit de Noordzee en de Hollandse duinen’.

Michel van Riswijk en Marcel van Lier
Daarnaast is het ook een culinaire uitwisseling van smaken, die zijn gecomponeerd door de sterchefs Michel van Riswijk en Marcel van Lier. Zij laten jou als gast kennismaken met hun signatuurgerechten in dit menu van vijf gangen.

Stan Kerckhoffs
De bijpassende wijnen zijn van de hand van SVH Meestergastheer Stan Kerckhoffs van Latour en maître d’hotel Sofien Queslati van De Bloemenbeek.

Menu all-in
Het Twente aan Zee-menu is de hele maand oktober te reserveren in beide restaurants. De prijs bedraagt 125 euro all-in.

Kies je voor De Bloemenbeek, reserveer dan hier. Liever naar Latour, volg dan deze link.

Vorig artikel

Nieuwe sommelier en maître voor Château St. Gerlach

Volgend artikel

Strandlodge en Sinne in mondiale lijst met goedkoopste sterzaken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.