Da Vinci sluit jubileumjaar af met klassiekers en champagne
Restaurant Da Vinci in Maasbracht sluit het jubileumjaar af met een serie sprankelende en feestelijke zondagsarrangementen. Tijdens deze lunches en diners hebben de champagnes van Relais & Châteuax-partner Champagne Taittinger een centrale plek. In het menu spelen klassiekers van Margo Reuten de hoofdrol.
Ook na ons 25-jarig jubileum blijven we onze gasten in de watten leggen met bijzondere activiteiten, zo laten Margo Reuten en Petro Kools weten aan ChefsFriends.
Ter afsluiting van het bijzondere jaar, en als aftrap van het 26e jaar, serveren de ondernemers in restaurant Da Vinci een klein aantal ‘sprankelende en feestelijke’ zondagsarrangementen.
Margo Reuten
In het menu zitten onder meer klassiekers van Margo. Zeetong met krab, langoustine met zilverui, tarbot met oester van De Meulemeesters en Anna Dutch-kaviaar, en reerug met een bonbon van ganzenlever.
Petro Kools
In het glas champagnes van Relais & Châteaux-partner Champagne Taittinger. Er worden er drie geserveerd in het arrangement. En bij de reerug serveert Petro een prachtige (rode) wijn uit zijn vinoteca.
Lunch en diner
Je kunt voor zowel lunch als diner terecht op de zondagen 15, 22 en 29 september en 6 oktober. De kosten per persoon bedragen 190 euro all-in. Om te reserveren, volg je deze link.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.