Nieuws

Da Vinci presenteert nieuwe maître-sommelier met arrangement

Jesse Dean Bruijstens is de nieuwe maître-sommelier van Da Vinci in Maasbracht. Om nader kennis met hem te maken, heeft het sterrestaurant een exclusief luncharrangement samengesteld. Vijf signatuurgerechten van Margo Reuten worden begeleid door zeer hoogwaardige wijnen uit de Vinoteca.

‘Maak kennis met onze nieuwe maître-sommelier Jesse Dean Bruijstens’, zo wordt het exclusieve arrangement bij restaurant Da Vinci in Maasbracht aangekondigd.

Petro Kools
Net als Petro Kools heeft Jesse Dean een enorme passie voor wijn. Het duo heeft een bijzonder luncharrangement samengesteld, waarin vijf signatuurgerechten van Margo Reuten worden begeleid door zeer hoogwaardige wijnen uit de Vinoteca.

Margo Reuten
Het arrangement is beschikbaar op de zondagen 2 en 9 september (aanvang 12.00 uur). De kosten bedragen 195 euro per persoon.

Champagne, amuses, het vijfgangenmenu met begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises zijn inbegrepen.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan via de website van restaurant Da Vinci, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Kijkje in de keuken bij sterrestaurant De Vrienden van Jacob

Volgend artikel

Marcel van der Kleijn verhuist restaurant Calla’s naar het strand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.