Nieuws

Da Vinci Maasbracht gaat weer het water op met De Gouverneur

Restaurant Da Vinci in Maasbracht gaat deze zomer weer varen met De Gouverneur. In juli en augustus kun je mee met een tocht door een van de grootste binnenhavens van Nederland en aansluitend geniet je van een driegangenlunch in de door Michelin bekroonde eetgelegenheid.

Op veler verzoek gaan we deze zomer weer varen met De Gouverneur, zo laten Margo Reuten en Petro Kools van Da Vinci in Maasbracht weten aan ChefsFriends.

Margo Reuten
Als gast word je welkom geheten met een glas Moët & Chandon aan boord van de rondvaartboot. Onder het genot van hapjes en drankjes geniet je vervolgens van een tocht van ruim een uur door de haven van Maasbracht en ervaar je het schutten in de drielingsluis met een verval van 12 meter.

Sterrestaurant
Na de vaartocht geniet je in het sterrestaurant van een driegangenlunch, geserveerd door Margo en haar team.

Arrangement
De prijs voor dit bijzondere arrangement bedraagt 109 euro. Dit is een all-inprijs. De Gouverneur vaart twee keer in juli (19 en 22) en twee maal in augustus (23 en 26).

Reserveren
Voor reserveringen en meer informatie kun je contact opnemen met Da Vinci. Telefonisch via nummer (0474) 46 59 79, door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl of door een bezoek aan de website van het restaurant.

Vorig artikel

Aantrekkelijk eten voor jongeren bij restaurants JRE-Nederland

Volgend artikel

Camille Oostwegel presenteert programma jubileumeditie Cultuurtocht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.