Nieuws

Culinaire wereldreis met André Gerrits bij ’t Amsterdammertje

Thuis blijven deze zomer wordt (extra) leuk met de culinaire wereldreis van restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Chef-kok en eigenaar André Gerrits serveert van 18 tot en met 22 juli een heerlijk zesgangenmenu all-in voor een last minute-prijs van 100 euro per persoon.

Van 18 tot en met 22 juli kun je bij het met één Michelinster bekroonde restaurant van André Gerrits terecht voor twee last minute deals. Ideaal als je niet op vakantie gaat (of als je nog moet gaan of al terug bent).

All-in
Optie 1 is een culinaire all-inclusive wereldreis met ’t Amsterdammertje. Je geniet van zes heerlijke gangen inclusief aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie of thee met friandises voor 100 euro per persoon.

Drie gangen
Heb je voorkeur voor een iets minder uitgebreid arrangement, dan kun je op dinsdag, woensdag en donderdag reserveren voor het driegangenmenu voor 37,50 euro.

Reserveren
‘Koffers pakken of vluchten boeken, is niet nodig’, zo laat André weten. Het enige dat je hoeft te doen, is reserveren via de website van ’t Amsterdammertje of te bellen met telefoonnummer (0294) 23 48 48. Laat daarbij even weten of je kiest voor de last minute deal van drie of zes gangen.

JRE Nederland
Van 23 juli tot en met 7 augustus is de vakantiesluiting van het restaurant, dat is aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

’t Badhuys van Westcord Hotels is beste strandpaviljoen van 2017

Volgend artikel

Vakantiemenu bij Avant-Garde Van Groeninge op 14 juli

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.