Nieuws

Culinaire verjonging bij Carlton Oasis Spijkenisse met ROAM en Desert Inn Pub

Het Carlton Oasis in Spijkenisse onthulde tijdens een feestelijke opening het volledig gerenoveerde ROAM en Desert Inn Pub, een verfrissend horecaconcept waar gasten worden uitgenodigd voor een bijzondere culinaire belevenis.

In het viersterrenhotel Carlton Oasis, onderdeel van de Carlton Hotel Collection, vond de enthousiaste lancering plaats van het vernieuwde ROAM & Desert Inn Pub. Gelegen in Spijkenisse, aan de rand van de bruisende metropool Rotterdam en het schilderachtige Zeeland, speelt Carlton Oasis onder leiding van general manager Nathalie Rosbergen een belangrijke rol in dit gastronomische avontuur. Beide eetgelegenheden hebben een complete rebranding ondergaan en zijn nu toegankelijk voor een breed publiek, van families tot zakenpartners, met ruimte om te ontspannen of de levendige sfeer te omarmen.

Restaurant ROAM: Werelds met een Twist

Het restaurant ROAM belooft een toegankelijke luxe ervaring met een focus op lokale, seizoensgebonden gerechten. Met een open keuken en hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, veelal lokaal ingekocht, biedt ROAM een culinair avontuur voor zowel hotelgasten als bezoekers van buitenaf. Met 140 zitplaatsen en een interieur geïnspireerd door de groene regio van Voorne-Putten en de industriële flair van Rotterdam, verwelkomt ROAM gasten om te ontspannen, te ontmoeten of te werken, op elk moment van de dag.

Desert Inn Pub: Ontmoetingsplek voor jong en oud

Voor Spijkenisse en omgeving is de Desert Inn Pub een bekende ontmoetingsplek, doordrenkt van nostalgie. Volledig gerenoveerd, streeft de pub ernaar om opnieuw het hart te worden van de gemeenschap. Of je nu een lokale inwoner bent of een hotelgast, de Desert Inn Pub biedt een gezellige bar waar iedereen zich welkom voelt. Met karaoke booths, elektrische shuffle en nostalgisch Monopoly, is de pub de ultieme bestemming voor een avond vol feel-good vibes.

Over Carlton Oasis en Carlton Hotel Collection

Carlton Oasis, opgericht in 1988, is een viersterrenhotel in Spijkenisse en maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection, een groep van dertien viersterrenhotels verspreid over Nederland, Groot-Brittannië en België. Met 139 kamers die volgend jaar worden gerenoveerd, biedt Carlton Oasis gasten de perfecte balans tussen rust en levendigheid op het prachtige eiland Voorne-Putten, waar stad en platteland samenkomen.

Lees ook:
Nieuwe hotelkamers voor Carlton President in Utrecht

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Prijzen voor restaurants Ledeboer, Cèpes en Basiliek

Volgend artikel

Lars Aukema en Lisa Stam starten restaurant Affect in Zwolle

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.