Nieuws

Culinaire theatershow bij Da Vinci in Maasbracht

Het met een Michelinster bekroonde Da Vinci in Maasbracht houdt maandag 22 juni een culinaire theatershow. In het restaurant geven zangeres Suzan Seegers en pianist Rob Mennen een miniconcert tijdens een gastronomisch diner. In het restaurant is plaats voor maximaal dertig gasten.

Een mooie samenwerking tussen restaurateurs Margo Reuten en Petro Kools, en zangeres Suzan Seegers en pianist Rob Mennen. Het resultaat is een culinaire theatershow in restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Margo Reuten
Eigenaren Margo en Petro geven daarmee niet alleen twee muzikanten een platform en een steuntje in de rug, maar verzorgen voor maximaal dertig gasten ook een bijzondere avond uit.

Coronavirus
Met deze culinaire theatershow vieren de ondernemers de heropening van hun restaurant, dat tien weken gesloten was in de strijd tegen het coronavirus. ‘Een uniek optreden van twee artiesten, die de afgelopen maanden eveneens niet konden doen waar hun hart ligt.’

Diner
Het restaurant is met drie open verdiepingen voldoende veilig om maximaal dertig gasten te laten genieten van een bijzondere culinaire avond uit. Het optreden van het muzikale duo vindt tussen de gangen van het diner door plaats.

Miniconcert
De kosten voor deze speciale avond bedragen 135 euro per persoon, dit is inclusief het dertig minuten durende miniconcert, een menu van drie gangen, aperitiefhapjes, amuse, glas champagne, mineraalwater en koffie of thee met friandises. Overige dranken zijn exclusief.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Servais Tielman opent in Maastricht Flavourz by Servais

Volgend artikel

Goyvaerts in Eindhoven sluit zich aan bij JRE-Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.