Nieuws

Culinaire gids Lekker 500 dinsdag 27 oktober in de winkel

De Lekker 500 voor 2016 ligt 27 oktober in de winkels. In deze culinaire gids staan de vijfhonderd beste restaurants van Nederland op basis van beoordelingen door een team van recensenten. Via Lekker500.nl kun je nu al een exemplaar reserveren, waardoor je deze op de dag van verschijning thuis ontvangt.

Vanaf dinsdag 27 oktober ligt de 2016-editie van de Lekker 500 in de winkels. Wil je de gids al op de dag van verschijning in huis ontvangen, dan kun je voor 14,95 euro een exemplaar bestellen via de website Lekker500.nl.

Beste restaurants
In deze culinaire gids staan de vijfhonderd beste restaurants van Nederland, gebaseerd op beoordelingen door een team van recensenten.

Lekker 500 is een uitgave van Pijper Media in Groningen. Door het jaar heen wordt (ook) een aantal Lekker Extra’s uitgegeven.

Michelin en Gault&Millau
Eerder al maakten Michelin (maandag 7 december) en Gault&Millau (maandag 2 november) bekend wanneer zij de nieuwe gidsen lanceren.

Vorig artikel

De vier bijzondere plekken van Merlet in Schoorl

Volgend artikel

Kookboek van foodies en topkoks voor het goede doel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.