Nieuws

Culinaire avond ‘koken met sterren’ bij Dorset in Borne

Een mooi initiatief van Dorset in Borne. Willem Dankers en zijn brigades gaan samen met medewerkers van dagactiviteitencentrum De Ster een culinaire avond verzorgen in het restaurant, dat vorig jaar een Bib Gourmand ontving van Michelin. Voor 95 euro heb je woensdag 9 maart een plek aan tafel.

Dagactiviteitencentrum De Ster en restaurant Dorset, beide gevestigd in Borne, presenteren ‘Koken met Sterren’.

Willem Dankers
Het team van eigenaren Kitty en Willem Dankers gaan met medewerkers van De Ster, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking, een geweldige culinaire avond verzorgen in Dorset.

‘De gaststerren helpen mee in de bediening en in de keuken en zorgen voor de aankleding van het restaurant en het entertainment’, zo laat Rosalie Stoker namens Dorset weten aan ChefsFriends.

De Ster
‘De Ster is een dagactiviteitencentrum in Borne en wij hebben daar onze teammeetings. Zij noemen ons de mensen uit het kasteel vanwege het pand waarin het restaurant is gevestigd en daaruit is dit idee ontstaan.’

Bijzondere avond
Op dinsdagavond verzorgen wij samen met de medewerkers van De Ster een culinaire avond voor de mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij het dagactiviteitencentrum.’

Woensdag gaan de deuren open voor iedereen die als gast in het restaurant een bijzondere avond wil beleven.

Reserveren
‘Doel van de avond is om een mooie opbrengst te realiseren voor De Ster’, vervolgt Rosalie. ‘Een plek aan tafel kost 95 euro, dat is een all-inprijs.’

De ontvangst is woensdag tussen 18.30 en 18.45 uur. Reserveren kan door te bellen met 074-266 19 25 of een e-mail te sturen naar rosalie@dorset.nl.

Vorig artikel

Wijn-spijsbattle bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

Volgend artikel

Geniet met Ferran Adrià van diner van negen Michelinsterren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.