Nieuws

Culinaire Armada: iedere gang in een ander restaurant

De derde editie van de Culinaire Armada aan de Vliet wordt gehouden op zaterdag 16 september. Zes restaurants langs de bruggen van Rijswijk, Voorburg en Leidschendam serveren die middag gezamenlijk een diner. Voorafgaand kun je in de stemming komen tijdens een zogeheten kick-off diner.

Deelnemen aan de Culinaire Armada kan met een eigen boot of door plaats te nemen in een rondvaartboot. Rondgaan met de fiets of de auto is ook mogelijk.

Restaurants
De deelnemende restaurants zijn Niven, Savarin, Villa la Ruche, Central Park by Ron Blaauw, Brasserie De Koepel en Bij Erik.

Voor kaarten (vanaf 49,50 euro) en verdere informatie kun je terecht bij de deelnemende restaurants en/of de website Armadaaandevliet.nl.

Kick-off diner
Voorafgaand aan deze derde editie vindt zaterdag 22 juli een zogeheten kick-off diner plaats bij restaurant, hotel & spa Savarin in Rijswijk. Die avond kun je het Culinaire Armada-menu voorproeven voor 49,50 euro per persoon.

Voor reserveringen en meer informatie kun je contact opnemen met Savarin in Rijswijk: info@savarin.nl.

Vorig artikel

Nederlandse bierbrouwers die het gaan maken

Volgend artikel

Boeiende boeken over bieren en spijzen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.