Nieuws

Culinair uitwaaien met midweek-arrangement Bij Jef

Wil je lekker culinair uitwaaien? Denk dan aan een bezoek aan Bij Jef op Texel. Er is een mooi midweek-arrangement samengesteld.

Het midweek-arrangement bestaat uit ontvangst met Champagne. Verder twee overnachtingen in een junior suite of een suite. Het arrangement is inclusief Jef’s verwenontbijt en op woensdagavond een 5-gangendiner.

Donderdag na het ontbijt is er een wandeling met een duinboer door de prachtige Texelse natuur en op donderdagavond staat er een 7-gangen ‘Local Meets Cosmopolitan’-diner op het menu.

Het arrangement is op basis van twee personen en geldig op basis van beschikbaarheid. Het midweek-arrangement voor de junior suite kost 396 euro en voor de suite 469 euro.

Voor meer informatie over dit midweek-arrangement of om te reserveren, kun je bellen met 0222-319623.

Bij Jef is gevestigd in Den Hoorn op slechts enkele kilometers van de aanleghaven van de boot Den Helder-Texel, en op steenworp afstand van de duinen en het strand. Bij Jef is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers, Relais & Chateaux en QL Hotels & Restaurants.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd Golden Tulip Jagershorst Leende

Volgend artikel

Jubileumamuses bij 50-jarig De Kromme Dissel in Heelsum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.