Nieuws

Culinair jazzfestival in tuin van De Swarte Ruijter

Restaurant De Swarte Ruijter in Holten houdt op zondag 25 juni een culinair jazzfestival in de tuin van het restaurant. Er worden die middag bijzondere gerechten geserveerd.

Het culinair jazzfestival is een zondagmiddag lang genieten van wijnen, gerechten van de OFYR en de speciale Cactus Jack BBQ, smoothies en sappen, springrolls, jazzmuziek en een barista voor goede koffie.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelnemen aan de culinaire jazzmiddag kan voor 65 euro per persoon. Dat is een all in-prijs. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 20 euro en kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis genieten van de culinaire middag in de tuin van De Swarte Ruijter.

Restaurant De Swarte Ruijter is gelegen op de flank van de Holterberg. Dus deze culinaire jazzmiddag is prima te combineren met een natuurwandeling in de ochtend. Reserveren voor het culinair jazzfestival kan via info@swarteruijter.nl.

Vorig artikel

Het nieuwe jenever drinken met cocktail van Kalmoes Beerenburg

Volgend artikel

Kreeft en Oesterdag op 16 juli bij De Fuik in Aalst

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.