Nieuws

Culinair jammen bij restaurant De Kromme Watergang

Het beste visrestaurant en de beste bluesband van Nederland gaan samenwerken. Zondag 13 augustus geniet je in tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat van lekkernijen uit de zee en akoestische muziek. The Juke Joints en Edwin Vinke en zijn team gaan die middag jammen.

De Kromme Watergang is dit jaar uitgeroepen tot Beste visrestaurant van Nederland. The Juke Joints zijn twee maal (2012 en 2016) uitgeroepen tot Beste bluesband van ons land.

Hoofdplaat
Deze twee kwaliteiten komen zondag 13 augustus samen in het Zeeuwse tweesterrenrestaurant in Hoofdplaat tijdens een middag jammen.

Edwin Vinke
Edwin Vinke en zijn team serveren een vijfgangenmenu met daarin onder andere kokkels, kreukels, wulken, oesters, scheermessen, Noordzeekrab, zeebaars en koningspoon.

De band speelt in akoestische setting eigen muziek en nummers van onder andere BB King, Big Bill Broonzy, Steve Earle en The Rolling Stones.

Reserveren
De middag duurt van 12.00 tot 16.30 uur. De kosten bedragen 250 euro per persoon all-in. Reserveren kan via de website van De Kromme Watergang of door het sturen van een e-mail naar info@krommewatergang.nl.

Michelin
Edwin Vinke is in het bezit van twee Michelinsterren en met zijn restaurant aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Deze zomer picknicken in tuin van Central Park Voorburg

Volgend artikel

Eten wat de pot schaft bij De Treeswijkhoeve in Waalre

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.