Advertorial

Culinair galerieweekend bij Meesterkok Angélique Schmeinck

Advertorial – “Tripping shrimp meets drunken dorade”… Nieuwsgierig? Kom naar Angélique Schmeinck’s eerste open galerieweekend en proef hoe haar eigenzinnige fotowerken tot leven komen.

– 3 en 4 november van 12.00 tot 18.00 uur
– Vrije entree inclusief aperitief en appetizer
– Elk uur live performance van een smaakschilderij
– Adres: Bosweg 4, 6881 KK Velp

Een galerie vol smaken…
Angélique ontvang u graag persoonlijk in haar Culinaire Galerie in Velp. Op deze bijzondere plek komt haar liefde voor fotografie en gastronomie samen. Want naast meesterkok is Angélique ook gepassioneerd fotograaf. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

In haar galerie zijn haar foto-exposities te bewonderen en te proeven tijdens inspirerende Art & Eat Smaakexposities. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op culinaire kunst, eetbare schilderijen gedurfde experimenten en verrassende bereidingen: weg uit de comfortzone en op zoek naar nieuwe creativiteit, met veel aandacht voor de fundamenten van smaak en techniek. Zowel particulieren, groepen als bedrijven zijn hier van harte welkom.

Meer weten over de creatieve en smaakvolle activiteiten van Angélique? Kijk hier.

Vorig artikel

Win twee kaarten voor het Foodie Festival in Amsterdam

Volgend artikel

Floris Kemper nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.